ONS VERHAAL

Rozalie streeft ernaar om gezondheid te integreren in je dagelijkse routines door maximaal schadelijke stoffen te elimineren zonder in te boeten op kwaliteit. 

Jessica en Ingeborg
Rozalie
Ingeborg en Jessica die boeket Rozen vasthouden

Wanneer de ROOS, de bloem van de liefde versmelt met SALIE, het kruid van de zuivering dan kan het effect enkel “Life Changing” zijn.

De naam “Rozalie” heeft ons gevonden en staat voor een nieuw Belgisch merk voor allen die:

  • Willen genieten van gezondheid
  • Houden van de natuur
  • Verlangen naar kwaliteit

Rozalie is een start-up en van A tot Z Made in Belgium. Zowel de eigendom, de productie als de distributie bevinden zich in Vlaanderen. Dit maakt ons uniek in het Belgische cosmetica landschap. Een nieuw paradepaardje dat uitblinkt in gezondheid en kwaliteit.

We beginnen in je badkamer met een eerlijke, kwalitatieve shampoo en conditioner. Geleidelijk aan breiden we ons gamma uit. We nodigen je héél graag uit om met ons mee te groeien!

Ingeborg

Ik verras makkelijk door “anders kijken” waardoor ik opportuniteiten zie waar anderen nog geen vermoeden hebben dat ze er zijn. Noem het visionair! Het leven heeft mij meermaals uitgedaagd om op zoek te gaan naar de waarheid. DE waarheid maakt vrij. En dat is exact wat ik in de wereld wens te zetten: waarheidsgetrouwe, pure producten die gezondheid integreren in je dagdagelijkse routines! Ik hou van puurheid, zuiverheid en kwaliteit in producten, in de mens en in het leven. Mijn bron van inspiratie is Anthony William. Het effect is Life Changing.

Ingeborg aan een boom
Jessica aan een boom
Jessica

Met trots ben ik het digitale brein achter Rozalie. Het opzetten van onze website/shop, het design van het label, sociale media en zelfs het opnemen en monteren van onze podcast, ik doe alles zelf. Dit is soms een stretch, maar vooral heel erg leuk en genieten. Het sluit mooi aan bij één van mijn levensmotto’s: Gewoon doen! 

Ik hou van minimalisme en van puurheid in elk aspect van mijn leven: van in mijn huis tot in mijn hoofd. Ik ben dan ook mega fier dat deze 2 elementen terug te vinden zijn in onze Rozalie producten. Geen verrassing, want toeval bestaat niet.

Winkelwagen